Smaakgids


Proef de fijnste Cosmos smaken

Van uitdagende combinaties tot erkende klassiekers. Wit, melk en puur.
Geïnspireerd door natuurverschijnselen uit de Cosmos.
Bekijk ze hieronder!

bonbon

Noorderlicht
Pistache Amandel
Wit

Een chocolade voor de notenliefhebbers onder ons. Pistache en amandel vullen elkaar hier goed aan, omhuld door witte chocolade.

bonbon

Lavafontein
Bloedsinaasappel
Wit

Het licht zure van citrus met het zoete van witte chocolade is een hemelse combinatie. De bloedsinaasappel ganache gecombineerd met witte chocolade streelt de smaakpapillen.

unieke bonbons

Saturnus
Mango Kokos
Wit

Noten en fruit is een klassieke combinatie. Het frisse van mango perfect gebalanceerd met de nootachtige smaak van kokosnoot. Een tropische sensatie van smaken omhuld door witte chocolade.

unieke bonbons

Giant's Causeway
Karamel Pinda Praline
Melk

Gezouten pinda's ondergedompeld in karamel met een afronding van praline. Dit is een bonbon waar je nooit genoeg van gaat krijgen!

unieke bonbons

Zuiderlicht
Hazelnoot
Melk

Dit is ons geheime wapen. Melk chocolade gevuld met 100% Nutella. Need we say more?

unieke bonbons

Sterrenzee
Karamel Zeezout
Melk

Karamel en zeezout. Wie kent dit heerlijke duo inmiddels niet? De smaken vullen elkaar perfect aan. In combinatie met melk chocolade een favoriete bonbon van velen!

bonbon

Uluru
Banaan Yuzu
Puur

Een combinatie voor de out-of-the-box chocoladeliefhebbers. Yuzu is een Aziatische citrus vrucht die hier wordt aangevuld met de romige smaak van bananen. Pure chocolade past perfect bij het zoete en zurige van deze combinatie.

unieke bonbons

Zonsondergang
Aardbei Basilicum
Puur

De licht bittere pure chocolade in combinatie met de zoete aardbei en kruidige basilicum, is een ware smaak sensatie die je - net als een zonsondergang - meerdere malen wilt beleven!

unieke bonbons

Rozenkwarts
Vanille Rozen
Puur

De romantische bonbon van het stel en een tikkeltje uitdagend. Een zachte, romige vulling van vanille en rozen wordt perfect gebalanceerd met het bittertje van pure chocolade. For the lovers onder ons.

 

De kleuren kunnen iets afwijken van de afbeelding, omdat elke bonbon met een verse dosis inspiratie met de hand wordt beschilderd